欢迎您  | 微博 | 设为首页 | 加入收藏
浙江专升本考试网
热搜: 2015  英语四六级  2016  2018 
微信号:zjzsbkscom
QQ:1540848519
网站首页
普通升本
招生简介
招生政策
招生计划
专业分类
历年分数线查询
考试大纲
资料下载
辅导教材
专升本辅导
升本常识
自学考试
自考简介
专业计划
报考简章
网络课件
主考院校
考试大纲
成人考试
考试简介
招生政策
报考简章
英语等级
英语AB级
英语三级
英语四级
英语六级
公共英语等级
社会考试
计算机等级
普通话等级
教师资格证
其他等级
辅导培训
英语三级考试
升本教材
三贤辅导
公益课程
当前位置: 首页 » 英语等级 » 英语四级 » 综合辅导 » 正文
2016年12月大学英语四级词汇练习题及答案(8)
发布日期:2016-07-25 阅读:869

1.When heated, water changes into _______.

  A.solid B.vapour C.liquid D.air

  2.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

  A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

  3.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

  A.factor B.false C.evident D.elastic

  4.He _______ his father in appearance but not in height.

  A.repeats B.looks C.resembles D.likes

  5.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

  A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

  6.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

  A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

  7.This is a poem about _______ life in the American West.

  A.bay B.chamber C.frank D.dozen

  8.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

  A.filter B.fold C.partial D.commercial

  9.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

  A.worship B.vain C.reveal D.associate

  10.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

  A.beard B.attached C.granted D.kept

  11.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

  A.distinction B.equivalent C.index D.murder

  12.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

  A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

  13.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

  A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

  参考答案:1.B 2.A 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A 8.D 9.D 10.C 11.A 12.C 13.C

标签:
您可能还喜欢
热门资讯 更多>>
在线问答 更多>>
  • 问:专升本填报的专业 可以调剂么[03-01]
  • 提问人:  
  • 问:您好,请问升本之前是学前教育专[03-01]
  • 提问人:nana  
  • 问:老师,您好,请问专升本志愿是考[02-25]
  • 提问人:  
  • 问:我大专学的是船舶工程技术专业,[02-23]
  • 提问人:学习  
最新资讯 更多>>