欢迎您  | 微博 | 设为首页 | 加入收藏
浙江专升本考试网
热搜: 2015  英语四六级  2016  2018 
微信号:zjzsbkscom
QQ:1540848519
网站首页
普通升本
招生简介
招生政策
招生计划
专业分类
历年分数线查询
考试大纲
资料下载
辅导教材
专升本辅导
升本常识
自学考试
自考简介
专业计划
报考简章
网络课件
主考院校
考试大纲
成人考试
考试简介
招生政策
报考简章
英语等级
英语AB级
英语三级
英语四级
英语六级
公共英语等级
社会考试
计算机等级
普通话等级
教师资格证
其他等级
辅导培训
英语三级考试
升本教材
三贤辅导
公益课程
当前位置: 首页 » 英语等级 » 英语四级 » 正文
2016年12月大学英语四级词汇练习题及答案(9)
发布日期:2016-07-25 阅读:1126

1.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.

  A.blankets B.blind C.black D.blanks

  2.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.

  A.vices B.habits C.customs D.copies

  3.The news has not yet been officially _______ by the government.

  A.struck B.confirmed C.founded D.pointed

  4.These are two _______ issures, but people often take them as one.

  A.ruin B.nest C.distinct D.castle

  5.What _______ did you watch on television last night?

  A.wave B.frequency C.channel D.tunnel

  6.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

  A.favourite B.original C.sufficient D.expert

  7.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

  A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell

  8.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

  A.protest B.punishment C.protection D.project

  9.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

  A.desirable B.doubtful C.good D.wanted

  10.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

  A.emerge B.output C.starve D.tend

  11.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

  A.terminal B.temporary C.regular D.chamber

  12.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

  A.render B.trust C.receipt D.tale

  13.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

  A.insure B.purse C.purchase D.pursue

  14.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

  A. implication B.reference C.sample D.saucer

  15.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

  A.trailed B.varied C.twisted D.wicked

  参考答案:

  1.D 2.A 3.B 4.C 5.C 6.D 7.D 8.D 9.A 10.A 11.B12.C 13.D 14.B 15.C

标签:
您可能还喜欢
热门资讯 更多>>
在线问答 更多>>
  • 问:专升本填报的专业 可以调剂么[03-01]
  • 提问人:  
  • 问:您好,请问升本之前是学前教育专[03-01]
  • 提问人:nana  
  • 问:老师,您好,请问专升本志愿是考[02-25]
  • 提问人:  
  • 问:我大专学的是船舶工程技术专业,[02-23]
  • 提问人:学习  
最新资讯 更多>>