欢迎您  | 微博 | 设为首页 | 加入收藏
浙江专升本考试网
热搜: 2015  英语四六级  2016  2018 
微信号:zjzsbkscom
QQ:1540848519
网站首页
普通升本
招生简介
招生政策
招生计划
专业分类
历年分数线查询
考试大纲
资料下载
辅导教材
专升本辅导
升本常识
自学考试
自考简介
专业计划
报考简章
网络课件
主考院校
考试大纲
成人考试
考试简介
招生政策
报考简章
英语等级
英语AB级
英语三级
英语四级
英语六级
公共英语等级
社会考试
计算机等级
普通话等级
教师资格证
其他等级
辅导培训
英语三级考试
升本教材
三贤辅导
公益课程
当前位置: 首页 » 英语等级 » 英语四级 » 综合辅导 » 正文
2016年12月大学英语四级词汇练习题及答案(13)
发布日期:2016-07-28 阅读:898

1.With the _______of Mary, all the girl students are eager to go to the party.

  A.exhibition B.exception C.except D.reception

  2.Although the trffic is not busy, he likes to drive at a _______ speed.

  A.spare B.fast C.moderate D.moral

  3.All the memories of his childhood had _______ from his mind by the time he was 65.

  A.faded B.illustrated C.comfined D.concerned

  4.This river is so big that it is impossible to build a _______ under it without modern technology.

  A.canal B.tunnel C.channel D.cable

  5.The _______ is nearly dead , so I can not start the car again.

  A. bean B.beam C.bake D.battery

  6.When making modern cameras , people began to _______ plastics for metal.

  A. surround B.substance C.stretch D.substitute

  7.With the help of the government , a large number of people ---_______ after the flood in 1991.

  A. survived B.suspended C.suffered D.subfected

  8.He always has a lot of _______ ideas in his mind , and sometimes we do not even know what he is thinding about.

  A. novel B.spoil C.acceptable D.additional

  9.Please be serious. I am not _______. You should consider it carefully

  A. sorting B.joking C.counting D.comparing

  10.We do not have a _______ school in our institute. The highest degree we provide for the students is a B. A. and a B. S. .

  A. continue B.bay C.assistance D.graduate

  11.In the United States, the foreign policy is decided by the ________ government, not by each state.

  A. federal B.figure C.scientific D.service

  12.He works in our university as a visiting _______, not as a formal faculty member.

  A. traditional B.scholar C.nurse D.pilot

  13.When you fill in the application form, please use your _______ address so that we can contact you easily later.

  A. policy B.plain C.permanent D.principal

  14.John _______ to be a polite man. But in fact he is very rude.

  A. pretends B.assures C.affords D.melts

  15.We can not trust him any more because he often ________ his duty.

  A. owes B.spoils C.deserts D.neglects

  参考答案:

  1.B 2.C 3.A 4.B 5.D

  6.D 7.A 8.A 9.B 10.D

  11.A 12.B 13.C 14.A 15.D

标签:
您可能还喜欢
热门资讯 更多>>
在线问答 更多>>
  • 问:专升本填报的专业 可以调剂么[03-01]
  • 提问人:  
  • 问:您好,请问升本之前是学前教育专[03-01]
  • 提问人:nana  
  • 问:老师,您好,请问专升本志愿是考[02-25]
  • 提问人:  
  • 问:我大专学的是船舶工程技术专业,[02-23]
  • 提问人:学习  
最新资讯 更多>>