欢迎您  | 微博 | 设为首页 | 加入收藏
浙江专升本考试网
热搜: 2015  英语四六级  2016  2018 
微信号:zjzsbkscom
QQ:1540848519
网站首页
普通升本
招生简介
招生政策
招生计划
专业分类
历年分数线查询
考试大纲
资料下载
辅导教材
专升本辅导
升本常识
自学考试
自考简介
专业计划
报考简章
网络课件
主考院校
考试大纲
成人考试
考试简介
招生政策
报考简章
英语等级
英语AB级
英语三级
英语四级
英语六级
公共英语等级
社会考试
计算机等级
普通话等级
教师资格证
其他等级
辅导培训
英语三级考试
升本教材
三贤辅导
公益课程
当前位置: 首页 » 英语等级 » 英语四级 » 综合辅导 » 正文
2016年12月大学英语四级词汇练习题及答案(11)
发布日期:2016-07-28 阅读:988

    16.In order to increase our output, we need to import more production _______.

  A. facilities B.hens C.votes D.artists

  17.When a spacecraft travels, one of the major problems is reentry into the Earth’s _______.

  A. surface B.atmosphere C.attitude D.bent

  18.This river forms a natural _______ between China and Korea.

  A. boundary B.string C.spot D.zone

  19.She is already 16years old. But she _______as if she were still a little girl.

  A. believes B.absorbs C.accrses D.behaves

  20.We are _______ at the rapid progress Mark has made in this semester.

  A. distinguished B.annoyed C.astonished D.scored

  21.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

  A. distributed B.packed C.prayed D.undertook

  22.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

  A. domestic B.strain C.purchase D.murder

  23.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

  A. measure B.maintain C.shelter D.reply

  24.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

  A. resolved B.resorted C.requested D.reserved

  25.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

  A. research B.rescue C.vessel D.vast

  26.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

  A. withdrawn B.vanished C.found D.hung

  27.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

  A. counting B.stripping C.elaborating D.casting

  28.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

  A. guard B.accomplish C.roar D.endure

  29.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

  A. favorite B.available C.convenient D.average

  30.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

  A. exhausted B.mounted C.wrapped D.restored

  参考答案:16.A 17.B 18.A 19.D 20.C 21.A 22.A 23.B 24.A 25.B 26.B 27.C 28.D 29.B 30.A


标签:
您可能还喜欢
热门资讯 更多>>
在线问答 更多>>
  • 问:专升本填报的专业 可以调剂么[03-01]
  • 提问人:  
  • 问:您好,请问升本之前是学前教育专[03-01]
  • 提问人:nana  
  • 问:老师,您好,请问专升本志愿是考[02-25]
  • 提问人:  
  • 问:我大专学的是船舶工程技术专业,[02-23]
  • 提问人:学习  
最新资讯 更多>>